Wat zijn de voordelen van het negeren van voedingsadviezen?

 

Wat zijn de voordelen van het negeren van voedingsadviezen?

Zijn er voordelen van het negeren van voedingsadviezen? In dit TED filmpje wordt geadviseerd om alle adviezen te negeren en op zoek te gaan wat voor jou werkt. Ik sta te juichen als ik een dergelijk advies voorbij zie komen. Kijk ook via de volgende link
http://www.youtube.com/watch?v=da1vvigy5tQ&sns=em

Ieder persoon is uniek, echt! Dus wat voor de ene persoon werkt, werkt niet voor de ander. Ik word dus blij van het onderzoek dat hier en daar gedaan wordt, o.a. in Israël.

Microbioom helpt bij het managen van diabetes type 2

Israëlische onderzoekers weten dat ieders microbioom (darmflora) verantwoordelijk is voor de individueel verschillende reacties op voedingsmiddelen. Daarnaast is er de hypothese dat ons microbioom eenvoudig te beïnvloeden valt – in tegenstelling tot onze genen. De samenstelling van je darmflora kan veranderen, door voedsel te eten dat in goede aarde valt bij je darmbacteriën. Wat dan voor ieder individu weer anders is.

De onderzoekers verwachten dat het op korte termijn mogelijk wordt om mensen op grond van een monster van hun ontlasting een gepersonaliseerd voedingsadvies te geven.

Gewapend met een op maat gesneden lijstje met ‘goede’ en ‘slechte’ voedingsmiddelen kunnen mensen vervolgens gericht naar een gezonder microbioom toe-eten, en over de hele linie gezonder worden. Een en ander heeft dan ook invloed op je bloedsuikers.

Persoonlijke coaching door De Online Diabetes Coach

Daarom werkt deze online diabetes coach zo graag met een zeer persoonlijke aanpak.

Als je nu al de mogelijkheid zou hebben om het onderzoek te laten doen naar je microbioom, zou het coaching traject al veel korter worden.

Nu is het vooral een kwestie van meten is weten. Je eet iets en meet wat dat met je bloedsuikers doet. Dan weet je na verloop van tijd wat je moet doen als je bepaalde voedingsmiddelen eet.

Hoewel je er ook dan nog niet helemaal bent, want er zijn zoveel zaken die je bloedsuikers beïnvloeden; bewegen, water drinken, hoe je je voelt en ga zo maar door.

Dat wat een gezond lichaam doet, is moeilijk na te doen met medicijnen en leefstijl, maar er valt veel aan gezondheid te winnen als je meet en weet en die kennis inzet.

Als online diabetes coach deel ik de kennis om iemand in een dergelijk traject bij te staan.

Neem contact met mij op voor een persoonlijk advies hoe ook jij je gezondheid kunt verbeteren! Klik http://logos-coaching.nl/contact/

We negeren alle voedingsadviezen en daarom een lekkere recept (die toch aanbevolen wordt  voor mensen met diabetes type 2)

Klik op de volgende link voor het recept voor

Notenreep met gepofte quinoa en chocolade

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *