Reizen als je diabetes type 2 hebt; ik heb 1 GEWELDIGE tip

Reizen als je diabetes type 2 hebt; 1 GEWELDIGE tip

Reizen als je diabetes type 2 hebt; 1 GEWELDIGE tip
Ja echt ik heb 1 geweldige, simpele tip.

Als Online Diabetes Coach reis ik graag, ook al heb ik diabetes. Er staan nog heel wat bestemmingen op mijn verlanglijstje, maar ik heb ook al wat leuke landen bezocht. Ik ben naar Zuid-Afrika, Canada, Thailand en meerdere landen in Europa geweest. Ook heb ik een cruise gemaakt van Florida via het Panama Kanaal naar Canada.

Reizen kan consequenties hebben voor je diabetes instelling

Niet alleen doordat je in een ander land bent met een andere eetcultuur, ander klimaat maar ook als je verder weg gaat met een tijdsverschil. De eerste keer dat ik verder weg ging, was er spanning wat mijn bloedsuikers zouden doen en hoe ik moest handelen met het tijdsverschil. Mijn medicijnen meenemen zou dat problemen op kunnen leveren? Of te wel voordat je op reis gaat ervaar je al stress en wat doet stress met je bloedsuikers?

Mijn tip? Ga!

Met alle ervaring die ik heb opgedaan tijdens al mijn reizen is er eigenlijk maar 1 ding wat je moet doen; reizen! Je bent tenslotte al gewend alle problemen die je tegenkomt in het dagelijks leven in relatie met je diabetes op te lossen. Dus mijn tip is om te gaan reizen, net als anders je bloedsuikers te meten en naar aanleiding van de uitslag actie te ondernemen.

Ben jij, met diabetes type 2 niet gewend alle problemen op te lossen?
Heb jij met diabetes type 2 moeite om grip te houden op bloedsuikerwaardes. Ben je bang voor complicaties door te hoge bloedsuikerwaardes? Ook dan zeg ik reizen. Met mijn tips of met mijn hulp.

Heb je advies nodig omdat je gaat reizen en weet je niet hoe je dat moet aanpakken omdat je diabetes type 2 hebt? Neem contact met mij op! Veel plezier op vakantie!

Mijn reis naar Thailand zit er weer op

Wat heb ik weer genoten. Weer een mooie herinnering. Wat een geweldige ervaring.

Heb jij mijn Facebook Live video’s gezien? Nee ga naar mijn Facebook pagina. klik op de linkĀ https://www.facebook.com/logosonlinediabetescoach/

Like mijn pagina als je geen tip voor het verbeteren van bloedsuikerwaardes wilt missen.