LEEF met diabetes type 2

Ook met diabetes type 2 LEEF

Leven met diabetes type 2 kan soms heel uitdagend zijn. Soms zijn er zoveel vragen waar niet snel een antwoord op te vinden is.

Dat was ook wat duidelijk werd tijdens mijn webinar “Ga voor minder medicijnen met diabetes type 2, ga lekker leven” op 24 april 2019.

Ik zeg leef in het moment

Het heeft geen zin te blijven hangen in het verleden. Het heeft geen zin te piekeren over de toekomst. Leef met diabetes type 2 en maak dat leven mooi.

Mijn kennis wil ik delen met mensen met diabetes type 2

Mijn kennis en ervaring als mens met diabetes, voedingsdeskundige en gewichtsconsulente zet ik in bij het informeren en bijscholen van mensen met diabetes. Daarnaast gebruik ik alle ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn samenwerkingstrajecten met mensen met diabetes type 2.

Heb jij ook te maken met die uitdagingen door diabetes type 2?

• Te vaak te hoge bloedsuikerwaardes.
• Moeilijk wat gewicht kunnen verliezen.
• Weinig grip op je bloedsuikerwaardes, ze gaan alle kanten op.
• Je zo vaak moe voelen.
• Bang voor complicaties door te vaak een te hoge bloedsuikerwaarde?
• Heb jij ook vragen waar je geen antwoord op hebt?

Ik daag je uit om met mij te werken aan een betere gezondheid

Wat levert dat op?

• Ik leer je je bloedsuikers beter te beheersen.
• Ik help je als je niet weet wat je moet eten om je beter te voelen.
• Ik motiveer je steeds weer om te werken aan je gezondheid.
• Mogelijk raak je wat kilo’s kwijt.

1op1 coaching voor mensen met diabetes type 2

Ik werk online, 1op1, op een tijd die jou uitkomt, met een programma speciaal voor jou en met alle geduld van de wereld.

Wij spreken af wat het einddoel moet zijn, het pad daar heen maken we persoonsgericht en flexibel.

Gratis 1e gesprek met tips voor jouw leven met diabetes type 2

Waarom zou je geen gratis gesprek met mij aangaan? Ik start alle samenwerkingstrajecten altijd met een uitgebreide intake om de hulpvraag duidelijk te krijgen, geheel gratis. Zodat wij uit kunnen vinden wat wij samen kunnen bereiken. Wat jij alleen misschien al jaren probeert, maar wat niet lukt.

De mensen met wie ik samenwerk zien vaak al binnen 14 dagen aanzienlijke resultaten

Veel mensen denken dat mijn 1op1 coaching te duur is. Is dat zo? Wat zou jij over hebben om met mij samen te werken? Aan een betere gezondheid, aan minder medicijnen? En zo lekker te gaan leven. Zonder zorgen over de toekomst, over mogelijke complicaties.

Laten we dat gratis gesprek voeren. Geef mij de kans je tijdens dat gesprek al tips te geven om je bloedsuikerwaardes te verlagen. Neem contact met mij op. Klik op contact en zet de eerste stap naar dat gratis gesprek en die gratis tips. Je bent daarna tot niets verplicht.

Tijdens dat gesprek mag jij mij dan vertellen wat jij er voor over zou hebben om met mij samen te werken aan een gezondere toekomst, een lekker leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *