Heb jij wel eens een menuboekje aangevraagd?

Wie heeft er wel eens een menuboekje aangevraagd bij de Online Diabetes Coach?

Wat vond je van de recepten en de gerechten? Op Facebook vraag ik om reacties. Ga naar mijn post op Facebook als jij die ook wil geven. Klik op ‘mijn post op Facebook‘ om naar de post op Facebook te gaan.

Ik ben ook heel benieuwd wat het effect op jouw bloedsuikerwaardes was met deze gerechten.

Nog geen boekje aangevraagd? Ga dan naar Gratis.

Vond je dit artikel interessant?

Misschien zijn deze artikelen dan ook iets voor jou.


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/public/sites/www.logos-coaching.nl/wp-includes/functions.php on line 4115
Wat ben ik blij!
Vrijdag receptendag; Diagnose diabetes en wat nu
Vrijdag receptendag; reizen met diabetes type 2 hoe doe je dat met de maaltijden?