Gratis

Ik geef veel gratis weg. Waardevolle informatie voor mensen met diabetes type 2. Maar ook lekkere en simpele gerechten. Kijk regelmatig op deze pagina want ik zet er regelmatig weer iets nieuws op. Nu kun je een dagmenu, een weekmenu en een menu met soja gerechten aanvragen.
Goed eten, goed drinken daar hou ik van!

Het is een zin uit de reclame, maar het zegt wel wat ik vind. Zeker met diabetes type 2 moet je goed eten en drinken. Wat ik daaronder versta is wel iets anders dan de meeste mensen denken. Ook die met diabetes!

Tijdens de 1op1 coachingĀ  besteed ik aandacht aan voeding die voedt, waar mee je je lichaam de kans geeft gezond te blijven en te herstellen. Ook in mijn blogs schrijf ik vaak over diabetes type 2 en voeding. Dan is er ook nog de optie dat je naar mijn B&B Schaep komt. In twee dagen leer ik je hoe je grip krijgt op bloedsuikerwaardes. Hoe je er achter komt wat wel en wat niet te eten.

Wil jij weten wat ik versta onder goed eten?

De e-boekjes geven recepten voor voeding waarmee je goed eet. Voeding die voedt en niet alleen maar vult. Iedere vrijdag plaats ik een blog met een recept om lekker en goed te eten. Simpele gerechten, die snel te maken zijn.

Onderstaande boekjes zijn gratis.
Klik op het plaatje met het menu dat je wilt aanvragen. Je ontvangt het dan zo spoedig mogelijk.

 

Laat mij ook eens weten wat je van de boekjes en de recepten vindt. Heb jij onweerstaanbaar lekkere recepten, delen mag. Stuur mij het recept via het contact formulier.

 

Weekmenu met diabetes type 2

Dagmenu met diabetes type 2

Soja menu met diabetes type 2

Niet genoeg aan deze boekjes, stuur mij een bericht dan stuur ik je nog wat meer.
Niet Gratis

Ik heb ook een e-boekje met 52 gerechten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Voor 4,99 euro krijg je die als je op link klikt, het e-boekje aanvraagt en betaald. Dat is 9 cent per lekker en simpel recept. Lekker leven, lekker eten ook als je diabetes type 2 hebt.