Gratis

Ik geef veel gratis weg met waardevolle informatie voor mensen met diabetes type 2. Kijk regelmatig op deze pagina want ik zet er regelmatig weer iets nieuws op.

 

Goed eten, goed drinken daar hou ik van! Ook met Pasen

Het is een zin uit de reclame, maar het zegt wel wat ik vind. Zeker met diabetes type 2 moet je goed eten en drinken. Wat ik daaronder versta is wel iets anders dan de meeste mensen denken. Ook die met diabetes!

Tijdens de 1op1 coaching  besteed ik aandacht aan voeding die voedt, waar mee je je lichaam de kans geeft gezond te blijven en te herstellen.

Wil jij weten wat ik versta onder goed eten?

Ik heb diverse gratis boekjes met menu’s om uit te proberen. Een weekmenu, dagmenu en een soja dagmenu voor vegetariërs. De boekjes geven recepten voor voeding waarmee je goed eet. Voeding die voedt en niet alleen maar vult. Iedere vrijdag plaats ik een blog met een recept om lekker en goed te eten. Simpele gerechten, die snel te maken zijn.

Bijna Pasen

Dus ook een boekje met Paas gerechten. Gratis aan te vragen. Het is in de maak. Stuur mij een email als je die niet wilt missen. Klik op email om het bericht te starten.

Zij zijn gratis.
Klik op het plaatje met het menu dat je wilt aanvragen. Je ontvangt het dan zo spoedig mogelijk.

 

Laat mij ook eens weten wat je van de boekjes en de recepten vindt. Heb jij onweerstaanbaar lekkere recepten, delen mag. Stuur mij het recept via het contact formulier.