Diabetes type 2 omkeren, het kan. Wie durft?

Diabetes type 2 omkeren, waarom zou je?

Diabetes omkeren, verder zonder medicijnen. Na 110% inzet, bereidheid tot het aanpassen van je leefstijl. Door anders te gaan leven, te eten, te bewegen.

Veel mensen zeggen; “Waarom zou ik?” ik krijg toch medicijnen; pillen en/of insuline. Gaat toch prima. Zij willen niets weten van eventuele verschrikkelijke complicaties; hart- en nierfalen, blindheid, amputaties van voeten of zelfs benen.

Mijn wens

Als Online Diabetes Coach is het stiekem altijd mijn wens om de diabetes om te keren als ik iemand met diabetes type 2 ga coachen. Ik schrijf er ook vaak over. Het heeft iets magisch. Er staat tegenwoordig ook meer over in de media; het omkeren van diabetes type 2 en daarmee het aanzienlijk verbeteren van je gezondheid.

Als iemand contact met mij opneemt, is het vaak ook wel wat zij graag willen. Leven zonder diabetes type 2. Zonder medicijnen, geen risico op die verschrikkelijke complicaties.

Wensen van mensen met diabetes type 2

Vaak is de eerste wens die ze uiten;

“Ik wil minder medicijnen” of
“Ik moet gaan spuiten, maar dat wil ik niet”
“Ik heb te horen gekregen dat ik diabetes type 2 heb, waar vind ik waardevolle informatie?”
“De adviezen van de diëtiste helpen niet, kan jij mij helpen?”

Dat waren de wensen van Jolanda, Nelleke, Charles. En is een wens van Ronald, met wie ik kortgeleden van start ben gegaan.

Jolanda, Nelleke en Charles hebben hun wens in vervulling zien gaan. Zij leven nu lekker met diabetes type 2, met minder medicijnen.

Aandacht voor diabetes omkeren

Om diabetes om te keren zijn er aanpassingen nodig in het dagelijks leven. Als Online Diabetes Coach zet ik mij in om samen met mensen met diabetes type 2 die levensstijl te vinden die past en waar je dat ‘omkeer’- doel mee kunt bereiken. Let wel; diabetes type 2 is niet te genezen, maar het is zeker een optie om de hoeveelheid medicijnen drastisch te verlagen! Zelfs om van de medicijnen af te komen. Dan heb je feitelijk nog steeds diabetes type 2, maar er is geen medicatie nodig.

Met kleine stapjes een geweldig resultaat bereiken

Als Online Diabetes Coach help ik mensen met het vinden van balans tussen diabetes en leven. Uit ervaring weet ik dat veranderen heel moeilijk is. Ik adviseer mensen met diabetes dan ook alleen kleine aanpassingen te doen. Met vele kleine stapjes kom je tenslotte ook heel ver.

Heb jij diabetes type 2? Wil jij lekker gaan leven?

Stel je voor lekker leven, met diabetes type 2. Kijk eens op mijn pagina Hoe ik werk, hoe ik mensen help lekker te gaan leven met diabetes type 2.

Contact met mij levert tips voor grip op bloedsuikerwaardes op
Wist jij dat als jij contact met mij opneemt, dat een eerste telefoongesprek helemaal gratis is? Dat ik in dat gesprek direct al tips geef om meer grip te krijgen op je bloedsuikerwaardes? Dat ik je direct al kan vertellen of omkeren een optie is? Wat wij in ieder geval kunnen bereiken als wij gaan samenwerken. Ik vraag naar je wens en vertel je of die wens in vervulling kan gaan. Klik op contact en vraag dat gesprek en die tips aan.