December stress en diabetes type 2

In de stress schieten als je diabetes type 2 hebt en het december wordt

Schiet jij, al of niet met diabetes type 2, ook al in de stress omdat de feestdagen er aan komen?
De feestdagen komen er aan; bloedsuikeralarm!

Heel veel mensen schieten al in de stress als ze alleen al aan de decembermaand denken. Zeker als je diabetes type 2 hebt, is die stress net iets wat je niet kunt gebruiken. Daar alleen al krijg je hoge bloedsuikers van. Maar dat is helemaal niet nodig, die stress. Ik ga je helpen en de groep gaat je helpen.

Stress en invloed op bloedsuikerwaardes

Stress kan voor wisselende bloedsuikers zorgen en dat wil je niet als je diabetes type 2 hebt. Alle andere factoren hebben al genoeg invloed in december; neem alleen al voeding.

Geen zorgen! Ik ga je helpen in de decembermaand! Je krijgt van mij iedere dag in december een korte email waarmee jij die stress onder controle kunt houden en daarmee ook die bloedsuikers. Deze tips en adviezen zijn natuurlijk ook geschikt voor mensen die geen diabetes 2 hebben, maar wel stress.

Tips, recepten en planning

Jij krijgt van mij tips, recepten, menu’s. ik ga je helpen met je planning, zodat je niet hoeft te stressen. En je krijgt ook toegang tot een exclusieve groep op Facebook waar we tips, recepten en ideeën gaan delen met elkaar. Het is leuk om alle tips te bewaren en je gedachten op een rijtje te zetten in een leuk schrift of notitieboek.

Doe je mee?

Je kunt je hier aanmelden. Klik op hier

Op 1 december ontvang je dan de eerste mail.

Je kunt nu al lid worden van de exclusieve Facebook groep. Klik op de volgende link  https://www.facebook.com/groups/150759849016770/