Heel veel mensen schieten al in de stress als ze alleen al aan de decembermaand denken. Zeker als je diabetes type 2 hebt, is die stress net iets wat je niet kunt gebruiken. Daar alleen al krijg je hoge bloedsuikers van. Maar dat is helemaal niet nodig, die stress. Ik ga je helpen en de leden van de Facebook groep gaan je helpen.

Stress kan voor wisselende bloedsuikers zorgen en dat wil je niet als je diabetes type 2 hebt. Alle andere factoren hebben al genoeg invloed in december; neem alleen al voeding.

Geen zorgen! Ik ga je helpen in de decembermaand! Je krijgt van mij iedere dag in december een korte email waarmee jij die stress onder controle kunt houden en daarmee ook die bloedsuikers. Deze tips en adviezen zijn natuurlijk ook geschikt voor mensen die geen diabetes 2 hebben, maar wel stress.

Jij krijgt van mij tips, recepten, menu’s. ik ga je helpen met je planning, zodat je niet hoeft te stressen. En je krijgt ook toegang tot een exclusieve groep op Facebook waar we tips, recepten en ideeën gaan delen met elkaar. Ik adviseer om alle tips te bewaren en je gedachten op een rijtje te zetten in een leuk schrift of notitieboek.

Geef je op en doe mee.

Iedere dag in december een tip en ervaringen delen in de Facebook groep.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres

Je krijgt, als je meedoet op 1 december je eerste mail!