14 November 2018 Wereld Diabetes Dag

Wereld Diabetes Dag

Ieder jaar sta ik stil bij deze dag. Bij het feit dat nog steeds 275 mensen per dag te horen krijgen dat zij diabetes hebben. Van die 275 mensen hebben de meeste dan diabetes type 2. Een aandoening waar je 24/7 mee te doen hebt.

Waar je 24/7 aandacht aan moet besteden, wil je niet dat het volledig uit de hand loopt. Dat je bloedsuikerwaardes steeds verder oplopen en dat het gevaar op complicaties steeds groter wordt.

Als Online Diabetes Coach maak ik mij zorgen over steeds meer mensen met diabetes

Ik help, als Online Diabetes coach, mensen met diabetes type 2 grip te krijgen op bloedsuikerwaardes met mijn 1op1 coaching, zodat zij lekker kunnen gaan leven met minder of geen medicijnen.

Er zijn op dit moment een miljoen mensen met diabetes alleen al in Nederland. Ben jij met diabetes type 2 1 van die miljoen mensen? Lig jij ‘s-nachts wakker van die steeds maar stijgende bloedsuikers? Moet jij steeds meer medicijnen, pillen en/of insuline gaan gebruiken? Dan kan ik je helpen met mijn 1op1 coaching grip te krijgen op die bloedsuikerwaardes.

Ik droom van een wereld met minder mensen met diabetes

Mijn nachtmerrie is dat deze epidemie doorzet en er straks inderdaad 1 op de 3 mensen diabetes hebben. Om nog maar niet te spreken van de complicaties waar die mensen mee te maken kunnen krijgen. Ik kijk samen met mensen met diabetes type 2 wat werkt om bloedsuikers positief te beïnvloeden. Dan kunnen zij stoppen met piekeren over steeds hogere bloedsuikerwaardes en kunnen zij gaan leven. Kijk op de pagina Hoe ik werk voor meer uitleg over hoe ik mensen met diabetes type 2 help die diabetes om te keren.

Jolanda heeft een lekker leven zonder medicijnen voor diabetes type 2

Jolanda moest ook steeds meer medicijnen slikken en stond op het punt van insuline spuiten. Toen vroeg zij mij om hulp. Met mijn 1op1 coaching was na een week het gevaar van insuline spuiten geweken. Na nog eens twee weken kon zijn met minder pillen verder. Totdat zij na een aantal weken helemaal kon stoppen met pillen. Met haar inzet en mijn kennis was dit mogelijk. Ik heb geen toverstafje, ik heb alleen maar heel veel kennis. Ben jij bereid om heel hard te werken? Je leefstijl aan te passen? Veranderingen toe te passen en uit te proberen, dan heb ook jij kans op een lekker leven met minder of geen medicijnen.

Wil je weten of ik kan helpen?

Neem contact met mij op. Laten we afspreken. Dan vertel jij mij alles van jou leven en geef ik je direct een paar tips waarmee je mogelijk je bloedsuikerwaardes verlaagt. Dat is helemaal gratis. Klik op contact en laat mij weten dat je een afspraak wilt maken.